Saturday, 10 March 2012

masih tak stabil....

dah seminggu aku baik dr demam tetapi batuk dan rasa mabuk laut masih lg ade...mabuk laut yg kurasakan seumapama mcm kita baru keluar dr boat then akan rasa spt kita berada di boat tu walaupun dh kuar dr boat..itulah yg aku rasa sehingga skrg..batuk2 lak ckit2 je....supplement pun aku tak mkn sgt spt yg sblm ini..sbb gara2 demam dan ketakstabilan diri aku ....cuma my DH je yg mkn supplement..dia still pg2 mkn madu sesudu besar...then mkn vitamin zink, selenium dan vitamin C.....aku lak dlm masa seminggu lps demam ni ade gak mkn multivitamin....itu je yg aku mkn setkt ni..ingt nk mula blk kurma +habbatus sauda+pati delima semula dan tak lupa asid folic....skrg aku masih lg survey step2 nk wat ivf ..setakat ni baru jumpa sorang je ttcian yg berjaya dengan kaedah ini yg lain lom lagi jumpa yg wat ivf ni kebanyakkannya wat iui n conceived naturally...guys out there...ade tak kenal ttcian yg berjaya wat ivf/icsi ni...need ur help guys....

1 comment: